Dekaratif panel kaplama modellerimizden P-8115 modeli devam eden çöldeki kum dalgası motifi ile çok şık ve estetik bir görünüme sahip. Güzel bir ışıklandırma ile harika bir görünüme kavuşan kum dalgalı poliüretan köpük panel modeli içve dış dekorasyonda kullanıma uygundr, yüksek ısı yalıtımı değerlerine sahip hafif bir üründür. 140 ile 180 fansite sertliği ile darbelere karşı dayanıklıdır.

Özel tasarım panellerinizi veya projelerinizdeki ürünleri sizler için poliüretan  olarak imal etmekteyiz.

dekoratif poliüretan panel kaplama fiyatları
Dalga Desenli Yeni Tasarım Poliüretan Dekoratif Panel Modelleri Duvar Kaplama

Modern Yeni Tasarım Poliüretan Dekoratif Panel Modelleri ile duvar kaplama tasarımları dekoratif duvar panelleri ile çok şık tarzlar oluşturun.

Poliüretan Dekoratif Panel Modelleri,Poliüretan Duvar Panelleri, Duvar Süsleme tasarımları, Dalgalı duvar panlleri g,b, b,r çok sorunuza cevap olacak bir tasarıma sahip Yeni Tasarım Poliüretan Dekoratif Panel Modelleri Duvar Kaplama artık çok keyfli bir hal aldı.

 

  1. Muhammet CANATAN diyor ki:

    Yapmakta olduğumuz düğün salonu iç duvar kaplamasında düşündüğümüz P-8115 metrekare fiyatı ne kadardır. Bize takribi olarak 1.000metrekare gerekli. Diger modellerinde fiyatı aynımıdır metrekare olarak ayrıca ürün kalınlığı belirtilmemiş. 0.533.461 26 95’ten veya mail adresimden bilgilendirmenizi rica ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.