Yeni ürünümüz p-1980 ahşap görünümlü poliüretan profil modelimizin, beyaz ahşap boyalı modeli olan P-1980-A modeli, P-1980-B modeli ile aynı ölçü ve ebatlardadır sadece renk farklılığız vardır 27x3000x2 cm ölçülere sahip 140 ile 180 dansite sertlikte ve yüksek ısı yalıtım değerlerine sahiptir.

İç ve dış dekorasyonda kullanıma uygundur. Eskitme ahşap görünümlü diğer ürünlerimizede mutlaka bir gözatın. Sürekli olarak sitemizi güncelleiyoruz yeni ve farklı ürünlerden anında haberdar olmak için bizi takip edin.

İstenilen ölçü ve ebatlarda ahşap veya taş görünümlü poliüretan köpük ürünlerin imalatını yapmaktayız.

eskitme ahşap tavan duvar  poliüretan panel kaplama (1) eskitme ahşap tavan duvar  poliüretan panel kaplama (2)

Duvar kaplamaları için Poliüretan Ahşap görünümlü profil modelleri adeta tencere kapak gibi oldu. Hem yüksek ısı değerlerine sahip yalıtım özelliği hemde dış cephede 450 yıl gibi uzun ömürlü mukavemeti  ile geleceğe ışık tutuyor.eskitme ahşap tavan duvar  poliüretan panel kaplama (3) eskitme ahşap tavan duvar  poliüretan panel kaplama (4) eskitme ahşap tavan duvar  poliüretan panel kaplama (5)

Poliüretan Ahşap görünümlü, Dekoratif profil modelleri, Poliüretan Ahşap Paneller, poliüretan köpük ahşap taklidi, Dekoratif Köpük Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.